FotoThailand 2009
Thailand 2009
(15 Pictures)
Shkodran vs Kouky Stone
Shkodran vs Kouky Stone
(23 Pictures)
Shkodran vs Ndobi Kande
Shkodran vs Ndobi Kande
(24 Pictures)
Shkodran - Portugal
Shkodran - Portugal
(12 Pictures)
Shkodran
Shkodran
(13 Pictures)
Tosan Club
Tosan Club
(10 Pictures)

<-Back

 1 

Continue->
The highest rated images:

RankPictureRatingNumber of votes
1.10.001
2.10.001
3.10.001
4.0.000
5.0.000Color caption:
NormalNot rated yet
Green8 points or more
Yellow6 to 8 points
Dark yellow4 to 6 points
Orange2 to 4 points
Redless than 2 points

News
 


26 Dhejtor:
Vëllezerit Seferi luftojnë në Vjenë


Dy vëllezerit shqiptarë, më të
suksesshmit në sportin e boksit
Sefer dhe Nuri Seferi do të Boxojnë
në Vjenë para se të përfundoi
ky vitë.

Advertisement
 
News
 

Boksieri shqiptarë më i mirë i vitit
2008 Nuri Seferi arriti një fitore të
rëndësishme sonte në kryeqytetin
Zvicëran. Mposhti Joseph Marwa
22-12-1 në parameqet e luftës
Klitschko vs. Johnson.

News
 
Seferi i "vodhi" spektaklin
Klitschko-vit

Ylli i boksit shqiptarë Nuri Seferi
ishte vetëm në parameqet e
mbrëmjes së kampionit Vitali Klitschko
por ky i fundit mbeti nën hije të
luftëtarit shqiptarë i cili i flakërojë
shikuesit.


News
 
Besim Kabashi

Kampioni WKA i botës në kikboks
Besim Kabashi ishte i pamëshirshëm
në duelin e tij kundër kampionit
Kinez Li Jixiang.
Kabashi shenoi fitore me Knock-Out.

 
Today, there have been 1 visitors (6 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=